Ми у Facebook
13.08.2024, 15:30

Готуємо хрумку картоплю по-селянськи

Золотиста і апетитна картопля виходить дуже смачною. Хрустка скоринка і ніжна серединка страви сподобаються всій сім'ї. Картоплю по-селянськи можна подавати на стіл з різними соусами на ваш розсуд.
Вам знадобиться:
- 10 середніх картоплин;
- 3 столові ложки олії;
- 1 столова ложка сушених трав (наприклад, орегано);
- сіль та перець за смаком.

Процес приготування:

- Картоплю помити, витерти та нарізати четвертинками.
- В ємності до картоплі додати сушені трави, сіль, перець та олію. Ретельно все перемішати.
- Викласти картоплю на деко. вистелене пергаментом. Шматочки повинні бути окремо один від одного.
- Картоплю по-селянськи запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин.

Смачного!





На правах реклами