Ми у Facebook
17.08.2024, 22:59

Гощанська громада прощається із Захисником

На 37 році обірвалась Захисника України Миколи Бойчука.
Народився Микола в Рівному. Закінчив школу, пройшов військову строкову службу. Певний час проживав у селі Садове, звідки родом його батько.
За плечима Миколи участь в АТО, широкомасштабній війні в Україні. Пройшов шлях від рядового до старшого сержанта. З російськими окупантами пішов воювати у перший день широкомасштабної війни. Бував у найгарячіших місцях - Бахмут, Соледар, Торецьк, Часів Яр…

Відважний, щирий, чесний. Надійний товариш і побратим. Був піхотинцем, водієм БМП, відповідальним за матеріальне забезпечення, командиром || ОМПБ однієї з військових частин, стрільцем-гранатометником.




Загалом військовій службі, захисту України від російських окупантів Микола присвятив майже 8 років свого життя. Мав поранення, контузію.

У жовтні 2023 року Микола демобілізувався, повернувся до дружини Ніни й однорічного синочка. Згодом у пари народилася донька, якій у листопаді поточного року виповниться всього рік.

Після демобілізації Микола поволі адаптовувався до життя без пострілів і штурмів, проте перенесені випробування не давали спокою. Він став вразливим, переймався долею своїх побратимів, втратами.

Під час участі в бойових діях Микола неодноразово рятував життя побратимів. На жаль, свого життя він зберегти не зміг.

Прощання із Миколою Бойчуком відбудеться завтра, 18 серпня, у селі Садове орієнтовно з 9.30 до 11 години. Поховають Миколу в рідному селі його мами Яболоть Костопільського району.

Щирі співчуття рідним і друзям Миколи Бойчука. Царство Небесне душі покійного.

За повідомленням з Гощанської селищної ради.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини