Ми у Facebook
22.08.2024, 20:43

67-річного чоловіка з Рівненщини підозрюють у вбивстві дружини

На Рівненщині правоохоронці повідомили про підозру 67-річному мешканцю села Могиляни у вчиненні умисного вбивства своєї дружини.
Трагічний інцидент стався на початку серпня цього року. За даними слідства, під час побутового конфлікту, чоловік наніс 65-річній дружині понад 30 ударів кухонним ножем, що спричинило її смерть на місці від масивної крововтрати.

Після скоєного, підозрюваний намагався втекти з місця події на власному автомобілі. Проте на трасі «Київ-Чоп», неподалік села Вересневе, його авто зіткнулося зі зустрічною вантажівкою. Внаслідок ДТП, чоловіка у непритомному стані доставили до лікарні, де він залишається у важкому стані в реанімаційному відділенні.

Слідство встановило, що підозрюваний раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство.

Наразі триває досудове розслідування, яке ведуть слідчі СВ відділення поліції №3 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області. Санкція статті, за якою висунуто підозру, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Варто зазначити, що згідно з Конституцією України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину до моменту доведення її вини у встановленому законодавством порядку та винесення обвинувального вироку суду.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ