Ми у Facebook
23.08.2024, 12:00

Порушник комендантської години в Рівному виявився п’яним

Уночі на вулиці В'ячеслава Чорновола патрульні помітили автомобіль BMW, водій якого порушував комендантську годину. Інспектори одразу ж направилися за автомобілем, вимагаючи зупинитися.
Після зупинки водій швидко вийшов із машини, заявивши: "Я не їхав". Однак його слова не відповідали дійсності, адже в автівці більше нікого не було, і вся ситуація була зафіксована відеореєстратором у патрульному автомобілі.

Причина його дій стала зрозуміла під час спілкування з поліцією — чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він відмовився надавати документи або називати особисті дані. Проте інспектори встановили його особу за допомогою наявних баз даних.

Чоловік також відмовився проходити огляд на стан сп’яніння як на місці, так і в медичному закладі. Через це на 35-річного водія було складено протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (відмова від проходження огляду на стан сп'яніння) та винесено постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування без відповідних документів). Водія було відсторонено від керування автомобілем.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ