Ми у Facebook
24.08.2024, 18:20

Ветеранів Рівненщини запрошують на безкоштовний курс з сонячної енергетики

Ветеранів Рівненщини запрошують на безкоштовний курс з проєктування та монтажу сонячних електростанцій, що розпочнеться 16 вересня, заявки приймаються до 6 вересня.
Ветеранів Рівненщини запрошують освоїти нову професію у сфері сонячної енергетики. Благодійна організація «RePower Ukraine» розробила безкоштовний навчальний курс для українських ветеранів. Учасники можуть вибрати один із двох напрямків: проєктування або монтаж сонячних електростанцій.

Про це під час брифінгу в Рівненській ОДА повідомив Богдан Балагура, керівник проєкту «Сонячний РеСтарт» від «RePower Ukraine».

«Це відмінна можливість для адаптації до цивільного життя, забезпечення себе роботою в провідних українських компаніях і внесення внеску в енергонезалежність України. Ми також надаємо психологічну підтримку протягом всього курсу та допомагаємо з працевлаштуванням. Такі безкоштовні курси для ветеранів є унікальними», - зазначив Богдан Балагура.

Заявки на участь у курсі приймаються до 6 вересня за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfQzeus7R.../viewform

Навчання розпочнеться 16 вересня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ