Ми у Facebook
24.08.2024, 17:50

Рівненщина готується до зими: громади закуповують дрова для опалення

Рівненщина готується до осінньо-зимового періоду: громади активно закуповують дрова, забезпеченість яких вже на рівні 18,4 тисячі кубічних метрів, а загальна потреба складає 130 тисяч кубометрів.
На сьогодні потреба Рівненщини у твердому паливі становить близько 130 тисяч кубічних метрів. Лісівники готові забезпечити необхідну кількість дров вчасно і без потреби у додаткових рубках.

Про це повідомили під час онлайн-наради в Рівненській ОДА за участю заступника голови ОДА Олександра Кохана, представників Поліського лісового офісу та місцевих громад.

"Ми активно працюємо над підготовкою до опалювального сезону. Навіть при зростанні попиту лісівники здатні забезпечити потреби кожної громади. На даний момент на складах лісового офісу вже є 18,4 тисячі кубічних метрів дров," — зазначив Олександр Кохан.

Паливні дрова можна придбати за телефоном лісгоспів, через сайт «ДроваЄ», або звернувшись безпосередньо до лісництв або філій.

"Цього року філії Рівненщини вже реалізували 102 тисячі кубометрів дров, що становить більше половини від річного завдання. Невикористаний ресурс ще складає 81,2 тисячі кубометрів, тож дров вистачить усім. Проте варто зазначити, що на одну фізичну особу діє ліміт у 15 кубометрів на сезон," — пояснив директор Поліського лісового офісу Олександр Кватирко.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ