Ми у Facebook
24.08.2024, 18:40

Мобільні аптеки приїхали на Рівненщину: новий проєкт для віддалених сіл

На Рівненщині розпочався проєкт мобільних аптек, що забезпечує доступ до медикаментів та фармацевтичних послуг у віддалених сільських районах.
В Рівненській області стартував новий проєкт "Мобільний аптечний пункт", який успішно реалізується у сільських районах Вараського та Дубенського районів. Брендовані транспортні засоби забезпечують доставку медикаментів безпосередньо до місць, де немає стаціонарних аптек.

Про це повідомив перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Подолін.

Проєкт мобільних аптек ініційований Президентом Володимиром Зеленським і має на меті покращити доступ до медичних засобів у віддалених населених пунктах. Нагадаємо, що в Рівненській області є 754 села, які не мають ліцензованих аптек та не мають угод з медичними закладами. Мобільні аптеки є відмінною альтернативою традиційним аптечним установам.

"Цей проєкт має безліч переваг. По-перше, мешканці можуть купувати ліки без необхідності виїжджати за межі свого населеного пункту. По-друге, згідно з державною програмою “Доступні ліки”, медикаменти можуть бути отримані як безкоштовно, так і за невелику доплату. Мобільні аптеки пропонують широкий асортимент ліків, необхідних споживачам, а також засоби гігієни і догляду," – зазначив Сергій Подолін.

Крім того, у мобільних аптеках можна отримати професійні консультації та скористатися різноманітними фармацевтичними послугами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ