Ми у Facebook
27.08.2024, 18:18

Рівненський "Верес" оштрафований за поведінку вболівальників

Фото: https://nkveres.com/

Рівненський футбольний клуб "Верес" отримав отримав фінансове покарання за за порушення правил поведінки вболівальників під час одного із матчів. Тепер клубу доведеться сплатити чималий штраф.
Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу зобов'язав рівненський клуб сплатити штраф у розмірі 160 тисяч гривень.

Причиною такого рішення стали дії вболівальників "Вереса" під час одного з матчів. Фанати використовували піротехнічні засоби та скандували нецензурні вигуки на адресу арбітра.

"... розглянувши матеріали щодо вилучення футболіста ФК «Верес» (Рівне) Михайла Кулика під час матчу чемпіонату U-19 ФК «Верес» (Рівне) — ФК «Динамо» (Київ), що відбувся 8 серпня 2024 року, відсторонив футболіста від участі у змаганнях на три матчі, з яких на один — умовно із випробувальним строком 1 (один) рік (за жорстоку поведінку)" - йдеться в ухвалі Комітету від 27.08.2024, оприлюдненій на офіційному сайті.

Це вже не перший випадок, коли вболівальники "Вереса" порушують правила поведінки на стадіоні. Клуб закликає своїх фанатів до більш відповідальної підтримки команди.





На правах реклами