Ми у Facebook
02.09.2024, 09:56

Новий керівник краєзнавчого музею: Алла Жижкевич взяла на себе управління закладом

В обласному краєзнавчому музеї нова керівниця. Що відомо про Аллу Жижкевич?
- Визначились із новим керівником краєзнавчого музею. Очолить його Алла Жижкевич, сьогодні я підписав відповідне розпорядження, а приступить до виконання обов'язків вона завтра, 3 вересня — тоді ж її представлять колективу, - повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.- Музей потребує змін, змін в підходах у роботі, з позиціонуванням закладу на мапі Рівненщини. Маю надію, що Алла Жижкевич зможе перезапустити життя у комунальному закладі. Також вона має провести інвентаризацію майна.



Що відомо про Аллу ЖИЖКЕВИЧ: має хороші організаторські здібності, десять років працювала головною спеціалісткою обласного управління культури та туризму, тож галузь для неї – не нова. Свого часу з відзнакою закінчила Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, до того – Рівненський інститут слов'янознавства за кваліфікацією "менеджер-економіст".

Нагадаємо, нещодавно голова обласної ради звільнив багаторічного директора краєзнавчого музею Олександра Булигу, який очолював заклад з 2005 року.





На правах реклами