Ми у Facebook
02.09.2024, 15:27

За добу рятувальники Рівненщини ліквідували сім пожеж

Протягом минулої доби, 1 вересня, рятувальники Рівненщини були залучені до ліквідації семи пожеж і п'яти випадків надання допомоги населенню.


Серйозний інцидент стався о 13:21 у місті Сарни на вулиці Степана Бандери, де вогнем був повністю знищений легковий автомобіль Opel Zafira. Причини загоряння та розмір збитків наразі встановлюються.

О 16:19 у селі Рудливе Бокіймівської територіальної громади Дубенського району сталося загоряння сухої трави на площі 0,5 га. Схожа ситуація трапилася о 16:51 у селі Ясениничі Дядьковицької територіальної громади Рівненського району, де вогонь охопив 0,002 га сухої трави.

Пожежі продовжували виникати й увечері: о 18:45 у місті Рівне на вулиці Корольова загорілося побутове сміття в неексплуатованій будівлі на площі 1 м². О 19:22 біля села Антонівка Березнівської територіальної громади Рівненського району було зафіксоване загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,01 га.

Однак найсерйознішою стала пожежа о 20:38 у селі Сапожин на вулиці Осташівка Корецької територіальної громади, де вогнем знищено покрівлю та перекриття господарської будівлі, а також дві тонни сіна в тюках.

Пізно ввечері, о 23:36, у селі Гаї Лев'ятинські Радивилівської територіальної громади Дубенського району загорілася підлога в кімнаті житлового будинку на площі 3 м².

Крім боротьби з пожежами, рятувальники чотири рази виїжджали на виклики для знешкодження кубел шершнів у житлових будинках. Також о 10:45 у місті Рівне на вулиці Михайла Коцюбинського рятувальники допомогли розчистити проїжджу частину від поваленого дерева.

Причини всіх загорянь та розмір завданих збитків наразі встановлюються. Рятувальники закликають громадян бути обережними та дотримуватися правил пожежної безпеки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ