Ми у Facebook
03.09.2024, 13:30

У Рівному можна буде безкоштовно вивчити правила дорожнього руху

У Рівному запустили безкоштовний курс із вивчення правил дорожнього руху «ПДР з нуля».
У Рівному оголошено набір на безкоштовний курс навчання правилам дорожнього руху, який розпочнеться 5 вересня. Заняття будуть проходити двічі на тиждень протягом трьох місяців.

Організаторами є освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр, який вирішив відкрити нову групу внаслідок численних запитів від чернівчан.

«Ми отримуємо дедалі більше запитів на розширення наших курсів, тож з радістю анонсуємо новий набір. У вересні можна безкоштовно навчитися правилам дорожнього руху під керівництвом професіонала», — зазначає директорка центру Руслана Броновицька.

Формат навчання буде аналогічним до автошкіл: заняття проходитимуть щовівторка, щочетверга та щоп’ятниці о 17:00.

«На курсах можна підготуватися до теоретичного іспиту з ПДР або оновити свої знання, якщо ви вже маєте водійське посвідчення. Участь доступна всім бажаючим — єдине, що потрібно, це бажання вчитися», — підкреслюють в Гончаренко центрі Рівне.

Набір уже розпочато, для реєстрації потрібно скористатися цим посиланням. Після завершення курсу учасники зможуть записатися на теоретичний іспит у сервісному центрі МВС.

Довідка: Гончаренко центр — найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Мета проєкту — надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.





На правах реклами