Ми у Facebook
06.09.2024, 10:52

На Дубенщині водій напідпитку приїхав за посвідченням, яке забрали за п'янку

Вчора, близько 16:00, до Дубенського відділення патрульної поліції звернувся 49-річний чоловік. Мета його візиту була досить несподівана: він хотів повернути своє посвідчення водія, яке було вилучено інспекторами раніше через керування транспортним засобом у нетверезому стані.
Однак, під час спілкування з патрульними, правоохоронці помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Підозри підтвердилися результатами огляду – рівень алкоголю в крові склав 2,10 проміле.

Незважаючи на попереднє покарання, водій продовжує демонструвати повну байдужість до власної безпеки та безпеки інших учасників дорожнього руху. За повторне порушення правил дорожнього руху, чоловікові загрожує ще суворіше покарання.

Пам’ятайте: керування транспортним засобом у нетверезому стані – це не лише адміністративне правопорушення, а й кримінальний злочин, який може призвести до трагічних наслідків. Не ризикуйте своїм життям та життям інших людей!

А у Рівному винахідливі водії почали знімати зі своїх автівок номерні знаки - у такий спосіб вони прагнуть уникнути штрафів за порушення ПДР.





На правах реклами