Ми у Facebook
06.09.2024, 12:31

У жителів Дубровиччини поліція виявила арсенал зброї, вибухівки та бурштину

Масштабна спецоперація на Дубровиччині була проведена правоохоронцями. У результаті спільних зусиль поліції та прикордонників було викрито злочинну схему, пов’язану з незаконним обігом зброї, боєприпасів та бурштину.
Під час проведення профілактичних заходів у селі Переброди у 24-річного місцевого жителя було виявлено та вилучено незареєстровану рушницю іноземного виробництва. Зброя не мала жодних маркувань, що ускладнює її ідентифікацію.

Оперативники також провели санкціонований обшук у будинку 35-річного жителя Дубровиці. Під час обшуку було вилучено корпус гранати Ф-1 із запалом та близько кілограма бурштину-сирцю.

Крім того, поліцейські зупинили мотоцикл без номерних знаків, яким керував 37-річний чоловік. Під сидінням транспортного засобу було виявлено 30 патронів. Цікаво, що намагаючись уникнути відповідальності, порушник пропонував хабар правоохоронцям у розмірі тисячі гривень.
imgF=209029]

Наразі усі вилучені речові докази направлено на експертизу. Поліція розпочала досудове розслідування за відповідними статтями Кримінального кодексу України.

Правоохоронці продовжують розслідування, щоб встановити всіх причетних до злочинної схеми осіб та притягнути їх до відповідальності.






На правах реклами