Ми у Facebook
06.09.2024, 10:39

Косметологічне обладнання для салонів: як обрати правильно

Плануєте покупку нового косметологічного обладнання в свій салон краси? Тоді наш гайд виявиться для вас корисним. В ньому ми розберемося з тим, яке обладнання існує на ринку і на яке вам варто звернути увагу, якщо ви бажаєте процвітання та розвитку своєму бізнесу. Продовжуйте читати і дізнаєтеся, як правильно інвестувати.

Критерії вибору

Сучасна косметологія націлена на вирішення трьох основних проблем: видалення небажаного волосся, омолодження шкіри та корекція недоліків фігури. Тому не варто дивуватися, що на ринку існує така кількість різноманітного обладнання. Краще виділити найбільш популярні серед них:

  • Апарати УЗ-кавітації. Дана технологія користується популярністю, адже вона вважається альтернативою хірургічній ліпосакції. За рахунок ультразвукового впливу вдається зруйнувати жирові клітини та спустошити їхній вміст. В результаті зменшується об’єм тіла та скорочуються локальні жирові відкладення. Але чому технологія настільки популярна? Тому що після процедури жирові клітини не відновлюються, тому ви можете бути певні в сталому ефекті. 
  • Апарати HIFU. Ця технологія побудована на ультразвуковому ліфтингу. Хвилі ультразвуку націлюються на м’язово-апоневротичний шар шкіри, стимулюючи пошкодження старого колагену та синтез нового. В результаті використання вдається відновити пружність, еластичність шкіри та стерти сліди вікових змін останнього десятиліття. Відзначимо, якщо косметологічне обладнання для салонів краси з технологією HIFU, як представлено по посиланню, укомплектоване спеціальними насадками, воно може використовуватися для омолодження піхви та лікування гінекологічних захворювань. А це точно приведе до вас нових пацієнтів. 
  • Діодні лазери. Діодний лазер призначений для видалення небажаного волосся на будь-якій ділянці тіла та обличчя. Цей лазер вважається золотим стандартом епіляції, адже здатен безпечно та ефективно працювати майже на всіх типах шкіри, забезпечуючи її гладкість. А при наявності у діода довжини хвилі 980 нм вам вдасться також лікувати судинні ураження, що точно збільшить число ваших постійних клієнтів. 

Насправді, косметологічного обладнання для омолодження шкіри, видалення волосся та моделювання фігури набагато більше. Але ми розповіли вам про найбільш популярні та використовувані, які швидко окупляться та почнуть приносити прибуток. Вам лишається лише прийняти рішення, яких саме результатів ви хочете досягати та шукати відповідне обладнання! 

На правах реклами






На правах реклами