Ми у Facebook
16.09.2024, 10:46

Ветерани СП "СИЛА" показали блискучі результати на змаганнях Strong Spirit’s Games

Днями завершились відбіркові змагання Strong Spirits Games з адаптивних видів спорту серед ветеранів. За підсумками рівненська команда показала прекрасні результати. Свої перемоги здобули і ветерани, які займаються спортивною реабілітацією у СП "СИЛА".
Загалом у заході участь взяли понад 160 ветеранів з усієї України, зокрема 13 представників Рівненської області. Серед учасників змагань були ветерани, які проходять спортивну реабілітацію на базі Спортивного простору Сила. Адже саме «СИЛА» - перший клуб, який підписав партнерську програму з "TrenVet" та на їх базі проводять безкоштовну спортивну реабілітацію ветеранів. Команду СП "СИЛА" представляли Володимир Климов, Михайло Марчук, Євген Лисенко та Павло Коритнюк. Головний тренер з реабілітації ветеранів спортивного простору "Сила" Ігор Головко.



- Я задоволений результатами, які показали наші ветерани у Буковелі. Це велика робота цілої команди людей, а найбільше наших ветеранів, які щодня працюють, щоб показати такі результати. Тепер очікую велику кількість спортсменів в складі збірної, - зазначив Ігор Головко.

Засновник Спортивного простору "СИЛА", керівник Школи боксу Даніленко та власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький висловлює гордість за усіх учасників змагань та переконаний, що далі наші ветерани будуть показувати такі ж високі результати на різного рівню змаганнях.

- Незалежно від результатів, кожен з наших ветеранів вже є переможцем. Війна відібрала у них здоров'я, але не зламала прагнення до розвитку, силу та жагу до перемоги. Наші ветерани є прикладом того, як спорт допомагає віднайти себе. Спортивна реабілітація для них стала поштовхом до змін, а за кожною нагородою стоїть щоденна наполеглива праця, - розповів Олексій Яницький. – На базі СП "СИЛА" ми і далі будемо продовжувати роботу в цьому напрямку, забезпечуючи героїв усім необхідним для відновлення. Видатні досягнення підтверджують ефективність наших спільних зусиль.



Результати наших захисників:

Жим лежачи на рази:
Євген Лисенко, Володимир Климов - 1 місце
Павло Коритнюк - 2 місце

Жим гирі:
Володимир Климов - 1 місце
Павло Коритнюк - 3 місце

Ейрбайк:
Володимир Климов - 1 місце

Жим на максимум:
Володимир Климов, Євген Лисенко - 1 місце
Павло Коритнюк - 2 місце



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, викладав реабілітаційні методи для ветеранів війни та тренував тренерів у силових вправах. Тут поєднані не лише матеріальна база, а й знання тренерів. У період активних дій на базі спортивного простору "СИЛА" безкоштовно пропонується реабілітація для військових, які втратили кінцівки, а на заняття отримали діти загиблих героїв війни.









На правах реклами