Ми у Facebook
16.09.2024, 13:25

Рівнянин ударив свою 73-річну матір на очах у дітей

У Рівному під час реагування на виклик про домашнє насильство поліцейські виявили у чоловіка наркотики.
Відомо, що 45-річний мешканець міста раніше відбував покарання за вбивство. Наразі він перебуває на профілактичному обліку як особа, яка систематично чинить домашнє насильство.




Під час чергової перевірки умов проживання родини, яку здійснювали ювенальні поліцейські та працівники соціальної служби, чоловік агресивно відреагував на присутність представників влади. У їхній присутності та на очах своїх дітей, він ударив свою 73-річну матір, вважаючи, що саме вона викликала поліцію.

Правоохоронці вивели дітей до сусідки та зупинили дії кривдника.




В цей момент він вирішив вжити наркотики, відтак у кімнаті поліцейські виявили в нього пристрій для куріння, канабіс та нарковмісну рослину.
Слідчі відкрили кримінальне провадження.

За фактом відкрито кримінальне провадження. Окрім цього, працівники сектору протидії домашньому насильству винесли кривднику терміновий заборонний припис на 10 днів та склали адміністративний протокол.



Поліція вкотре нагадує, що терпіти домашнє насильство не варто. За необхідності звертайтеся на гарячу лінію за номером 15-47.

За повідомленням з Рівненського районного управління поліції.

Нагадаємо, водій намагався підкупити патрульних, щоб уникнути штрафу за керування без прав. Внаслідок ДТП поблизу Рівного постраждала родина з Костополя. На Рівненщині чоловік побив односельця до стану коми.





На правах реклами