Ми у Facebook
19.09.2024, 17:30

Розробляють генеральний план Гощі

У Гощі відбулася чергова зустріч робочої групи, яка займається розробкою генерального плану селища. Участь у засіданні взяли Гощанський селищний голова Микола Панчук, секретар ради Дмитро Ткачук.
А також заступник селищного голови Іван Якимчук, начальник відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та будівництва Ігор Мельник, представники відділів селищної ради, депутатського корпусу та бізнесу, а також розробники містобудівної документації ДП "ДІПРОМІСТО".

Під час обговорення було визначено стратегічні напрямки розвитку селища, зокрема місця для розташування освітніх і спортивних закладів, комфортні зони для індивідуальної та багатоквартирної житлової забудови, а також перспективні ділянки для розвитку бізнесу та виробництва.

Де можна побачити генеральний план міста Рівне

Наступним етапом у процесі розробки генерального плану стане проведення громадських слухань та обговорень, про які буде додатково повідомлено на офіційному сайті селищної ради та в місцевій газеті «Рідний край». Громадські обговорення триватимуть протягом місяця, і всі мешканці Гощі матимуть можливість надати свої пропозиції щодо розвитку селища.

За повідомленням з Гощанської селищної ради.





На правах реклами