Ми у Facebook
19.09.2024, 18:18

Судитимуть чоловіка, який у Рівному напав на продавчиню

Перед судом постане мешканець Рівненського району, якого звинувачують у розбійному нападі на продавчиню супермаркету.
Слідчі завершили досудове розслідування та, за процесуального керівництва прокуратури, скерували до суду матеріали кримінального провадження з клопотанням про застосування до 27-річного чоловіка примусового заходу медичного характеру.

Інцидент стався у травні цього року. Зловмисник, приховавши обличчя, увійшов до приміщення супермаркету на вулиці Замковій у Рівному. Погрожуючи ножем, він вимагав у продавчині гроші та застосував сльозогінний газ, але жінка встигла зачинити касовий апарат, а одна з відвідувачок викликала поліцію. Після невдалої спроби нападу чоловік утік.

Менш ніж за пів години поліцейські затримали підозрюваного на вулиці Шевченка. Ним виявився 27-річний житель Рівненського району. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Підозрюваному було оголошено про підозру у вчиненні розбою в умовах воєнного стану, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

Під час досудового розслідування зловмисника було направлено на психолого-психіатричну експертизу, яка встановила наявність у нього психічного захворювання. У зв’язку з цим слідчі звернулися до суду з клопотанням про застосування до нього примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з посиленим наглядом.

За повідомленням з поліції Рівненської області.

Судитимуть здолбунівчанина, який спалив моторний вагон поїзда





На правах реклами