Ми у Facebook
20.09.2024, 10:03

На Рівненщині попрощалися з чотирма захисниками

Рівненщина попрощалася з чотирма героями, які загинули, захищаючи Україну. У Рівному, Локницькій, Сарненській та Мізоцькій громадах відбулися церемонії прощання з відданими військовими.

Про це інформують у Рівненській ОДА.

Сергій Малухін народився 9 липня 1981 року в росії, але його родина згодом повернулася в Україну та оселилася на Гощанщині. Він закінчив школу в селі Синів і після строкової служби в армії працював на виробництві вікон в компанії «Акорд-С».

У червні 2024 року приєднався до лав Державної прикордонної служби України. Після підготовки служив на Лиманському напрямку, де загинув у бою 15 вересня 2024 року на Донеччині. Сергію було 43 роки. Він залишив дружину та двох синів. Поховали героя на Алеї Героїв на кладовищі «Нове» в Рівному.



Олександр Ярошук, старший солдат, мешканець села Сенчиці Локницької громади у Вараському районі, служив у 15-му прикордонному загоні Державної прикордонної служби України. Воїна поховали в рідному селі.




Сергій Твердий, житель міста Сарни, у квітні 2024 року був мобілізований до 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Він загинув 10 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку. Сергію було лише 40 років. Вдома його чекали батьки, сестри та двоє маленьких синів. Поховали захисника в місті Сарни.



Олександр Селезньов народився 11 травня 1966 року в селі Спасів Мізоцької громади Рівненського району. Після закінчення школи працював майстром з ремонту взуття на Здолбунівському побуткомбінаті, а згодом – майстром колії на Бродівській дистанції залізниці. Пройшов строкову службу в ракетних військах, а в липні 2021 року підписав контракт із Збройними силами України. Від початку повномасштабного вторгнення захищав Україну на різних напрямках. Загинув 15 вересня 2024 року на Харківщині. Поховали героя у рідному селі Спасів.






На правах реклами