Ми у Facebook
21.09.2024, 19:57

Автомобіль крадія лісу на Рівненщині передали для ЗСУ

Фото ілюстративне

Суд конфіскував автомобіль Nissan Terrano у 33-річного жителя Сарненщини, який був засуджений за незаконне перевезення понад 7 кубів деревини, зрубаної в Клесівському лісовому господарстві. Цей транспортний засіб тепер буде використаний для потреб Збройних Сил України.
Як повідомили у Рівненській обласній прокуратурі, у серпні минулого року поліцейські зупинили 33-річного чоловіка, який перевозив понад 7 кубічних метрів деревини, незаконно вивезеної з території Клесівського лісового господарства. Суд визнав його винним і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання з іспитовим строком.

Однак, на цьому справа не закінчилася. Прокурори продовжують розслідування щодо осіб, які безпосередньо займалися незаконною порубкою лісу. А нещодавно було прийнято рішення про конфіскацію автомобіля Nissan Terrano, на якому зловмисник перевозив незаконний вантаж. Цей автомобіль передали на потреби Збройних Сил України.

Це вже друга автівка, конфіскована у рамках кримінальних проваджень щодо незаконної вирубки лісу і передана військовим з початку року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ