Ми у Facebook
22.09.2024, 07:41

Бельгійські гарбузові вафлі: смачний сезонний рецепт

Ароматні гарбузові вафлі ідеально підійдуть для сніданку або як десерт. Готуються швидко і легко, а смак виходить просто неймовірний.
Інгредієнти:
Гарбуз 400 г
Куряче яйце 1 штука
Борошно пшеничне 150 г
Розпушувач 7 г
Мелена кориця 1/4 чайні ложки
Цукор 30 г
Сіль щіпка
Рослинна олія 40 мл
Йогурт за смаком
Сироп за смаком

Приготування:
Підготувати усі інгредієнти.

З гарбузи знімаємо шкірку, прибираємо м'якоть, ріжемо на шматочки і в мікрохвильову піч або варимо до готовності, щоб була дуже м'яка. Потім злити воду.

Перебити гарбуз у блендері до однорідного пюре.

До яйця додати цукор або мед, розпушувач, корицю, сіль і збити до білої пишної консистенції.

Додати гарбузове пюре. Все разом збити до однорідності. Наприкінці додати половину рослинної олії і перемішати ще раз.

Розігріти вафельницю і змастити її олією. Потім по 1 ст.л і трохи більше викладаємо тісто, розподіляючи. Смажити 2-4 хв., залежно від вашої вафельниці - до золотистої скоринки.

Подавати вафлі з гарбуза можна з грецьким йогуртом та сиропом, вершками чи ягодами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ