Ми у Facebook
22.09.2024, 16:02

Рятувальники Рівненщини ліквідували сім пожеж та надали допомогу населенню за добу

За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували сім пожеж та один раз надали допомогу населенню.

21 вересня о 07:43 в селі Степань Сарненського району сталося загоряння сухої трави на площі 0,002 гектара. Причина та збитки наразі встановлюються.

О 09:57 в місті Острог Рівненського району сталося загоряння сухої трави на площі 0,5 гектара. Причина та збитки також уточнюються.

О 14:14 в селі Глинне Сарненського району рятувальники ліквідували загоряння побутового сміття на площі 2 квадратних метри. Причина та збитки залишаються невідомими.

У той же день о 14:52 в селі Лютинськ Сарненського району виникло загоряння сухої трави на площі 0,3 гектара. Причина та збитки встановлюються.

О 15:56 в місті Березне Рівненського району зафіксовано загоряння сухої трави на площі 0,3 гектара, причини та збитки залишаються невідомими.

О 16:29 в селі Довге Сарненського району сталося загоряння побутового сміття на площі 700 квадратних метрів. Причина та збитки наразі уточнюються.

О 20:34 в селі Яцьковичі на вулиці Шевченка вогнем було знищено 6 тонн грубих кормів, а також господарську будівлю, її покриття та перекриття. Причина та збитки поки що не встановлені.

Крім того, о 18:25 в місті Рівне на вулиці Д. Галицького рятувальники надали допомогу по відкриванню вхідних дверей квартири.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини