Ми у Facebook
23.09.2024, 19:08

Поліцейські припинили роботу закладу, що порушував комендантську годину в Рівному

Поліцейські виявили кафе, яке працювало під час комендантської години в Рівному. Під час перевірки заклад приймав відвідувачів, що є порушенням встановлених правил.

Протягом вихідних рівненські поліцейські здійснювали перевірки дотримання комендантської години та графіків роботи суб'єктів господарювання. Під час патрулювання близько 00:30 на вулиці Пересопницькій було виявлено кафе, яке продовжувало працювати всупереч встановленим обмеженням.

У закладі перебувало близько 20 відвідувачів, а також 32-річна адміністраторка. Поліцейські провели з усіма порушниками профілактичну бесіду. Наразі вирішується питання про притягнення адміністраторки до відповідальності за порушення правил торгівлі та надання послуг.

Нагадаємо, що на Рівненщині комендантська година діє з 00:00 до 05:00, і в цей час заборонено перебувати у громадських місцях або пересуватися вулицями без вагомої причини. Правоохоронці закликають громадян дотримуватися встановлених обмежень, зумовлених воєнним станом, і сприяти у виконанні службових обов'язків.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини