Ми у Facebook
25.09.2024, 12:12

Шахрайка, яка викрала майже мільйон у одеситки, отримала рік умовно

Суд призначив три роки іспитового строку жінці, яка ошукала одеську підприємицю на майже мільйон гривень

Про це інформують у Поліції Рівненської області.

Суд виніс вирок 25-річній жительці Рівненського району, яка шахрайським способом завдала матеріальних збитків підприємниці з Одеси на суму 957742 гривні. Аферистка вже частково відшкодувала половину цієї суми.

У період з листопада 2023 року до квітня 2024 року вона 42 рази замовляла оптові партії взуття у інтернет-магазині одеситки, стверджуючи, що має намір реалізувати товар. Оплати за покупки здійснювалися через інтернет-банкінг: після переказу коштів жінка робила скріншот на підтвердження успішної транзакції і надсилала його власниці магазину. Однак вже через кілька хвилин вона скасовувала платежі, отримуючи гроші назад на рахунок, а взуття, яке отримувала поштою, продавала через власний інтернет-магазин.

Одеська підприємиця почала підозрювати недобросовісну співпрацю лише після аудиту банківських рахунків, коли сума збитків досягла майже мільйона гривень.

За фактом шахрайства правоохоронці повідомили жінці про підозру за статтями 1 та 2 частини 190 Кримінального кодексу України та скерували матеріали кримінального провадження до суду. Нещодавно суд ухвалив рішення про призначення покарання у вигляді одного року позбавлення волі з іспитовим строком три роки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ