Маринований часник: смачна заготовка на зиму
Часник 1 кг
Вода 600 мл
Цукор 4 ст. л.
Чорний перець (горошком) 7 шт.
Гвоздика 10 шт.
Оцет 3 ст. л.
Сіль 2 ст. л.
Приготування
Очистіть часник та розділіть його на зубчики.
Візьміть каструлю, додайте до неї воду, цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип'ятіть, зніміть з вогню та влийте оцет.Візьміть чисту банку ємністю 0,5л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
Закрийте кришкою. Надішліть банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжі нарізані буряки, то часник вийде червоним.
До 1 березня необхідно оновити декларації для дітей: детальна інструкція
З 1 березня 2025 року декларації ваших дітей можуть стати недійсними. Згідно з новими правилами, затвердженими Кабінетом Міністрів, з 1 березня 2025 року всі декларації про вибір лікаря для дітей мають пройти верифікацію.
переглядів: 240
В роботі сервісних центрів МВС запроваджено тимчасові обмеження
З 1 лютого 2025 року тимчасово призупинено прийом документів для реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.
переглядів: 214
Рівненський зоопарк шукає працівників: хто потрібен на роботу
Обіцяють, що навчать та розкажуть усе, що треба. Головне - бажання працювати та дбайливо ставитись до пухнастих підопічних.
переглядів: 2464
Яйця по-флорентійськи: рецепт королівського сніданку
Якщо ви шукаєте ідею для незвичайного сніданку, зверніть увагу на яйця по-флорентійськи. Ця витончена страва поєднує ніжні яйця-пашот, ніжний шпинат і оксамитовий голландський соус.
переглядів: 281
Гармонія та рефлексія: астропрогноз на неділю
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 2 лютого.
переглядів: 325