Маринований часник: смачна заготовка на зиму
Часник 1 кг
Вода 600 мл
Цукор 4 ст. л.
Чорний перець (горошком) 7 шт.
Гвоздика 10 шт.
Оцет 3 ст. л.
Сіль 2 ст. л.
Приготування
Очистіть часник та розділіть його на зубчики.
Візьміть каструлю, додайте до неї воду, цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип'ятіть, зніміть з вогню та влийте оцет.Візьміть чисту банку ємністю 0,5л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
Закрийте кришкою. Надішліть банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжі нарізані буряки, то часник вийде червоним.

Де в Рівному працюють підготовчі курси до вступу?

КЗВО «Рівненська медична академія» розпочала набір на підготовчі курси для вступників до Фахового медичного коледжу.
переглядів: 266
Топ-3 найсмачніших рецепти пасок: класика, з родзинками та шоколадна

Паска — традиційна великодня випічка та справжній символ свята. Вона втілює родинне тепло, домашній затишок та безмежну любов, яку кожна господиня вкладає в заміс тіста.
переглядів: 793
Зарядка, насадки, вага: що важливо перевірити перед покупкою ручного пилососа

Ви коли-небудь купували компактний пилосос, який виглядав ідеально в магазині, але розчарував вдома? Багато покупців звертають увагу лише на найочевидніші характеристики, як-от потужність всмоктування та ціну, ігноруючи нюанси, які можуть перетворити побутову техніку з помічника на головний біль. Особливо це стосується ручних пилососів, які мають специфічні вимоги через свою компактність і мобільність.
переглядів: 235
Укрзалізниця додала рейс Інтерсіті Київ-Луцьк на Великдень: потяг курсує через Рівне

Купувати квитки можна вже зараз в застосунку, на сайті та в квиткових касах вокзалів.
переглядів: 341
Смажена риба з ідеальною скоринкою: один інгредієнт, що змінює все

Риба — це не лише смачна, а й надзвичайно корисна частина збалансованого раціону. Її варто включати в меню регулярно, адже вона багата на білки, омега-3 жирні кислоти та інші цінні мікроелементи.
переглядів: 385