Маринований часник: смачна заготовка на зиму
Часник 1 кг
Вода 600 мл
Цукор 4 ст. л.
Чорний перець (горошком) 7 шт.
Гвоздика 10 шт.
Оцет 3 ст. л.
Сіль 2 ст. л.
Приготування
Очистіть часник та розділіть його на зубчики.
Візьміть каструлю, додайте до неї воду, цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип'ятіть, зніміть з вогню та влийте оцет.Візьміть чисту банку ємністю 0,5л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
Закрийте кришкою. Надішліть банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжі нарізані буряки, то часник вийде червоним.
Отримувачам житлової субсидії нагадали про важливість своєчасної сплати послуг
Держава продовжує надавати житлову субсидію для підтримки найбільш вразливих категорій громадян, допомагаючи зменшити фінансове навантаження на оплату житлово-комунальних послуг. Проте отримання субсидії передбачає дотримання платіжної дисципліни.
переглядів: 110
Декілька вулиць у Рівному будуть без газу 14 жовтня
У Рівному проведуть ТО газових мереж багатоповерхових будинків.
переглядів: 177
Астропрогноз на 14 жовтня: внутрішній голос та важливі рішення
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 277
Рецепт гарбузового латте для затишних осінніх вечорів
Осінню особливо загострюється бажання випити чогось пряного та спробувати нові смаки кави. Процес приготування гарно заспокоює та відволікає від тривожних новин.
переглядів: 1784
На Рівненщині зафіксували випадок сказу у домашнього кота
У селі Будераж Мізоцької селищної ради зафіксовано випадок захворювання кота на сказ.
переглядів: 275