Ми у Facebook
27.09.2024, 15:39

Рівнянин завдав чотири ножові поранення пенсіонеру

Під вартою перебуває рівнянин, який наніс пенсіонерові чотири ножові поранення
Про це інформують у Поліції Рівненської області.

27 вересня 2024 року стало відомо, що 34-річний чоловік з Рівного, раніше засуджений за вбивство матері, знову опинився під слідством. Поліція з’ясувала, що 24 вересня близько 17:00 85-річний пенсіонер разом зі своєю 68-річною доглядальницею збирав горіхи на вулиці Медичній, коли до нього підійшов невідомий і почав завдавати удари ножем.

Доглядальниця, яка була приблизно за 15 метрів від пенсіонера, почула крики та почала кликати на допомогу. Нападник, завдавши ще кілька ударів, втік. Хоча пенсіонер спочатку запевнив, що з ним все гаразд, доглядальниця виявила кров, коли почала його переодягати, і терміново викликала медиків.

Чоловіка доставили до лікарні, де виявили чотири проникаючі поранення грудної клітки та черевної порожнини. Завдяки проведеним слідчим заходам, зокрема використанню камер відеоспостереження програми «Безпечне місто», правоохоронці швидко встановили особу нападника — 34-річного мешканця Рівного.

Слідчі затримали його відповідно до статті 208 КПК України і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому пред'явлено підозру за замах на умисне вбивство, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ