Ми у Facebook
28.09.2024, 13:30

Смертельна аварія на Рівненщині: автоцистерна протаранила блокпост

На Рівненщині автоцистерна зіткнулася з блокпостом, що призвело до загибелі поліцейського, ще двоє осіб зазнали травм.
Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 вересня близько 08:15 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин. За попередньою інформацією, 64-річний водій автоцистерни DAF, житель Кременчука, з поки що невідомих причин врізався у блокпост, розташований на межі Рівненської та Житомирської областей.




Унаслідок аварії загинув 40-річний працівник поліції. Ще двоє осіб — 28-річний кінолог і 27-річний військовослужбовець — отримали важкі травми та були госпіталізовані.




Водій вантажівки отримав незначні тілесні ушкодження. Медичний огляд показав, що він був тверезим, але через шоковий стан поки не може дати пояснень. 64-річного водія затримали відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Унаслідок зіткнення також було пошкоджено службовий автомобіль поліцейського офіцера громади, але сам правоохоронець не постраждав. Важливо зазначити, що цистерна була заповнена газом, проте, на щастя, не розгерметизувалась.




За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі, розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідчі з'ясовують усі обставини трагедії.

За повідомленням з поліції Рівненської області.

"Національна поліція України висловлює глибокі співчуття родині та близьким загиблого поліцейського", - також ідеться у повідомленні.

ППО над Рівненщиною збила ворожий об'єкт: уламки упали на приватне подвір'я. У Рівному всталась ДТП: травмувалися дві жінки.





На правах реклами