Ми у Facebook
29.09.2024, 20:28

Ветеран з Рівного взяв участь в забігу на кубок «МВС України»

Рівненський рятувальник, ветеран, який займається спортивною реабілітацією в СП "Сила" Михайло Марчук взяв участь в забігу на кубок «МВС України»
28 вересня в столиці відбувся забіг «Кубок Міністерства внутрішніх справ України» на дистанцію 10 км, де брали участь та показали свою силу і витримку ветерани та працівники органів системи МВС.Цей захід був організований МВС спільно з Run Ukraine. Це не просто спортивна подія, а можливість підтримати наших ветеранів.



Від ДСНС Рівненщини брав участь у символічному забігу на 300 метрів рівненський сапер, ветеран, який проходить спортивну реабілітацію в СП "Сила" Михайло Марчук. Також з Михайлом був його наставник та старший товариш Ігор Головко - офіцер обласного управління ДСНС, головний тренер з реабілітації ветеранів спортивного простору "Сила".



- Хочу висловити щиру подяку нашому ветерану Михайлу Марчуку за активну участь у забігу на кубок «МВС України». Його сила духу та непохитна воля є справжнім прикладом для всіх нас, - говорить засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Пишаюся тим, що його підготовка та реабілітація відбувається на базі нашого Спортивного простору "Сила". Це допомагає не лише зміцнити фізичне здоров'я, а й підтримати психологічне відновлення. Завдяки таким заходам, наші герої отримують можливість повернутися до активного та повноцінного життя. Працюємо далі над спортивною реабілітацією, адже це можливість для відновлення кожного ветерана.



Під час забігу був збір коштів для придбання інклюзивного спорядження, щоб ветерани мали можливість тренуватись, відновлювати свою фізичну силу та повертатися до звичного життя.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ