Ми у Facebook
01.10.2024, 15:30

Захищав країну на Донеччині: воїну з Рівненщини вручили президентський орден

Воїн Михайло Коркішко отримав президентський орден «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду йому вручив голова Рівненської ОДА Олександр Коваль.
Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Як зазначається, наприкінці минулого року Михайло Коркішко обороняв свою позицію на Донеччині. Разом із побратимами він успішно відбив ворожий штурм, завдавши окупантам значних втрат. Під час бою Михайло отримав чисельні осколкові поранення.

«На урочистостях з нагоди Дня захисників та захисників України подякував старшому солдату Коркішку та всім мешканцям області, які стали на захист нашої держави. Крім ордена, воїни також отримали обласні нагороди. Шана і повага всім, хто зараз боронить незалежність України зі зброєю в руках. Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за цю боротьбу», – сказав Олександр Коваль.

Найвищу обласну нагороду «Слава Рівненщини» отримав капітан Василь Торубко, який виконував бойові завдання у складі тактичних груп «Бахмут», «Луганськ» та ОУВ «Волинь». Він також брав участь в облаштуванні командного пункту на Сході України та наразі продовжує службу на Донеччині.

Відзнаки були також вручені українським військам, поліцейським і рятувальникам.

Ппонад 130 нагород від Рівненської ОВА було надіслано поштою до частин Сил оборони, де служать наші земляки.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини