Ми у Facebook
02.10.2024, 12:06

Лариса Маланчук: «Результати клієнтів стають мотивацією рухатись далі!»

Вона з власного досвіду знає про те, що праця над власним тілом – справа не з легких. Лариса Маланчук, засновниця студії «Grace and Beauty» розповіла про свій шлях до нового покликання, постійне навчання та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
-Ларисо, розкажіть, як ви почали свій шлях у сфері краси і як наважилися на створення «Grace and beauty»?
-За фахом я кандидат економічних наук і вже тривалий час працюю в університеті. Після народження дитини моя вага змінилася – від 48 до 98 кг. Це змусило мене зацікавитися способами схуднення, і поступово мене так затягнуло, що я почала вивчати нутриціологію та дієтологію. Я зрозуміла, що важливо розуміти особливості роботи організму в комплексі. Адже в іншому випадку – це буде просто не ефективно.



-Які виклики ви зустріли на цьому шляху?
-Спочатку я випробувала багато методів – спорт, правильне харчування, навіть голодування. Але три місяці не було жодних результатів, більше того, я ще й набрала 4 кг, попри те, що практично нічого не їла. Це був важкий момент. Коли почалася війна, то мій організм, як і багато в кого, пережив серйозний збій. Після переїзду до Польщі я усвідомила, що потрібно адаптуватися до нових умов – зокрема, вивчити мову та знайти спосіб заробляти.

-І як ви почали заробляти в Польщі?
- У Польщі я зрозуміла, що найбільш затребувані ті, хто працює руками. Після того подумала: "Що я можу робити без медичної освіти, але водночас бути корисною?". Так я вирішила освоїти масаж. Після повернення в Україну я прийняла рішення, що хочу далі розвиватися у цій сфері і ні на день я про це не пошкодувала.



-Ви постійно навчаєтеся і розвиваєтеся, скільки навчань вже пройшли?
-Я пройшла рік інтенсивних навчань – це було вісім курсів. А загалом я витратила близько 140 тисяч гривень на те, щоб бути професіоналом такого рівня, як зараз. Я кайфую від того, що роблю. Я зрозуміла, що ця робота мені максимально підходить, і я продовжую вдосконалюватися в нутриціології. Мені подобається працювати в комплексі з іншими фахівцями. Адже я приймаю той факт, що не можу знати всього. А комплексний підхід – це ключ до результату. Власний досвід допомагає мені краще розуміти клієнтів, адже я сама пройшла через цей шлях. А наші розмови і результати клієнтів – це натхнення рухатися далі.

-Ви згадували, що загальні методики і стереотипи не завжди працюють. Що ви маєте на увазі?
-Є багато міфів, наприклад, що "немає болю – немає результату" або "достатньо просто закрити рота, і все мине". Але насправді все набагато складніше. Важливі сон, рівень кортизолу, правильна робота печінки та жовчного міхура і ще низка факторів. Без індивідуального підходу загальні схеми не дадуть потрібного ефекту.

-Як ви працюєте з клієнтами, які особливості вашого робочого процесу?
-Я завжди стараюся знайти спільну мову з клієнтом, дати йому енергію, а не забрати її. Мені приємно отримувати відгуки, коли люди дякують за результати. Це дуже мотивує і дає сили рухатися далі.

-В професіоналів часто виникає синдром самозванця. Чи трапляється він у вас?
-Буває таке, що здається, що ти ще чогось не знаєш або недостатньо добре підготовлений. Тому я постійно навчаюся. Це нелегко, але я вважаю, що постійне самовдосконалення – це необхідна частина професії. Я знаю кожного дня, що стаю досвідченіша та більш кваліфікована, ніж вчора…



Спектр наших послуг:
💚 Масаж (загальний, антицелюлітний, relax, медовий)
💚 Міостимуляція (токи)
💚 Масаж IASTM (блейдами)
💚 Бандажні та обгортання під плівку
💚 Кавітація
💚 Вакуумний RF
💚 RF для лиця та тіла
💚hot stone масаж гарячими камінцями
💚класичний масаж обличчя

0679834914 - https://www.instagram.com/grace_and_beauty_rv/





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ