Ми у Facebook
02.10.2024, 16:04

Рівненські підприємці передали дронів на мільйон гривень

«Подаруй на 1 млн гривень FPV дронів ЗСУ» - таку акцію провели рівненські компанії.
У День Захисників та Захисниць України, кожен працівник Рівненської продуктової компанії, ВПК- України, Вендіно Захід став маленькою, але такою надважливою частиною великої справи, яка наближає нашу перемогу.



- Бути свідомими українцями і підтримувати наших воїнів - це обов’язок кожного, хто не на фронті. Бути відповідальним бізнесом, працювати на підтримку економіки держави і бути надійною опорою нашим захисникам - це не просто запорука нашого майбутнього, це формула нашої Перемоги, - говорить директор Рівненської продуктової компанії Олена ЯРОЩУК. - Як показує історія, війна - це така подія, яку може виграти тільки народ. Військо виграє битви. І часом битви вирішують, кому дістанеться перемога, але ж тільки в тісній співпраці фронту і тилу кується остаточна перемога над ворогом.



У цих компаніях була започаткована акція «Подаруй на 1 млн гривень FPV дронів ЗСУ». В досить короткий термін цим фантастичним людям вдалося втілити задум в реальність. Дрони від працівників підприємств передали Окремій піхотній бригаді, 68-й Окремій єгерській бригаді, 10-ій Окремій гірської-штурмовій бригаді та 419 окремому батальйону БПЛА.



Коли країна у війні, кожен з нас сьогодні має бути воїном на своєму місці. Закликаємо інші компанії Рівного та області теж підтримати цю ініціативу, щоб наближати перемогу разом.





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ