Ми у Facebook
03.10.2024, 15:32

У лікарнях Рівненщини встановлюють нові комп’ютерні томографи

У лікарнях Рівненщини триває процес встановлення нових комп’ютерних томографів, які покращать якість медичного обслуговування.

Про це інформують у Рівненській ОДА.

Цього року сучасні КТ вже запрацювали в Березнівській та Радивилівській лікарнях, де зафіксовано проведення майже 3 тисяч досліджень.

Начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль зазначив, що також у найближчому часі нові томографи введуть в експлуатацію в Рівненській обласній дитячій, Вараській та Костопільській лікарнях.

"П’ять комп’ютерних томографів запрацюють у цьому році в медзакладах Рівненщини. Це стало можливим завдяки об’єднанню зусиль Міністерства охорони здоров’я, Рівненської ОДА та місцевих громад. Придбання обладнання фінансувалося за рахунок державних коштів, а також у межах співпраці МОЗ зі Світовим банком та Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІДу в Україні", — повідомив Олександр Коваль.

Він також додав, що наявність сучасного обладнання дозволить лікарням забезпечити безкоштовні обстеження для більшої кількості пацієнтів, швидше і точніше виявляти недуги, а також надавати ефективну медичну допомогу.





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини