Ми у Facebook
05.10.2024, 17:05

У Вараші завтра відбудуться «Паркові перегони»

6 жовтня у парку Вараша пройдуть змагання для любителів велосипедного спорту різного віку. Кошти, зібрані під час заходу, будуть спрямовані на підтримку українських військових.
6 жовтня об 11:00 відбудеться спортивний благодійний захід «Паркові перегони» на підтримку Збройних Сил України.

Організатори – активна молодь Первинної профспілкової організації РАЕС – запрошують усіх бажаючих долучитися до заходу. За підтримки адміністрації та профспілки електростанції, ВП ГО «УкрЯТ» в Рівненській області та Вараської міської ради, вони створюють справжнє свято спорту та патріотизму.

Для участі запрошуються велосипедисти всіх вікових категорій. Незалежно від досвіду, кожен зможе знайти трасу собі до вподоби. Для наймолодших учасників передбачені безпечні заїзди біля стартової галявини, а досвідчені велосипедисти зможуть відчути себе справжніми спортсменами, долаючи складні ґрунтові стежки місцевих пагорбів.

Благодійний внесок за участь становить від 500 грн для дорослих та від 200 грн для дітей. Кошти, зібрані під час заходу, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Не забувайте про безпеку – шолом обов’язковий для всіх учасників!

Реєстрація вже відкрита за посиланням.

Кожен учасник отримає пам’ятну медаль, а переможці – заслужені дипломи. Після змагань усіх гостей чекають смачні частування та теплі напої.






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ