Ми у Facebook
06.10.2024, 17:29

Ліниві гарбузові вареники з лісовими грибами

Гриби та гарбуз - популярні осінні інгредієнти у стравах. Але коли звичайна каша з гарбуза чи тушковані гриби вже приїлися і хочеться чогось цікавого - спробуйте приготувати смажені гарбузові вареники з лісовими грибами
Інгредієнти (в порядку використання):

Звичайна гарбуз х 1 шт.
Мед х 100 мл
Сіль х 1 велика ложка
Чилі х 1 шт.
Картопля х 1 кг
Гарбузове пюре х 250г
Яйця х 3 шт.
Пшеничне борошно х 250 г (або більше для консистенції тіста)
Печериці свіжі різні види х 600г
Петрушка х 1 пучок
Вершкове масло х 100 гр
Сир твердий для натирання за смаком х 100г
Фундук х 50г

Смажені гарбузові вареники з лісовими грибами - спосіб приготування
Гарбуз нарізати кубиками і запекти в духовці з медом, сіллю і чилі. Коли воно стане м’яким, помістіть його в каструлю і варіть, поки не випарується зайва рідина, потім перемішайте в кухонному комбайні до однорідності.

Картоплю відварити в підсоленій воді, коли вона стане м'якою, відцідити, розім'яти в пюре і додати попередньо змішаний гарбуз, яйця і пшеничне борошно. З отриманої маси замісити тісто на вареники, згорнути їх у рулет, а потім нарізати ромбиками.

Пельмені відварити в підсоленій воді до спливання і обсмажити в каструлі до золотистої скоринки.

В кінці смаження додати в каструлю грибну суміш. Тушкуємо все до тих пір, поки гриби не розм'якшаться і не стануть коричневими. Наприкінці гасіння додати в каструлю подрібнену петрушку та холодне масло.

Порцію пельменів з грибами викласти на плоску тарілку, додати скибочки сиру пекоріно і тертий фундук.





На правах реклами