Ми у Facebook
06.10.2024, 18:42

Свідомий рівнянин допоміг патрульним затримати п’яного водія

У Рівному минулої ночі свідомий місцевий мешканець повідомив на лінію "102" про водія автомобіля Ford Focus, який рухався у напрямку АЗС у стані алкогольного сп’яніння.
Патрульні поліцейські оперативно відреагували на виклик та зупинили підозрілий автомобіль. Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результати огляду на місці події підтвердили попередні припущення: алкотестер показав 1,80 проміле алкоголю в крові. На пропозицію пройти додатковий медичний огляд у закладі охорони здоров’я водій погодився. Згідно з медичним висновком, концентрація алкоголю в крові чоловіка становила 1,97 проміле.

43-річний водій був притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Патрульна поліція Рівного щиро дякує небайдужим громадянам за активну громадянську позицію. Саме завдяки таким людям ми робимо наші дороги безпечнішими.

Пам’ятайте: якщо ви стали свідком порушення правил дорожнього руху, зокрема керування транспортним засобом у нетверезому стані, негайно повідомляйте про це на лінію "102".





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ