Готуємо хрумку картоплю по-селянськи
- 10 середніх картоплин;
- 3 столові ложки олії;
- 1 столова ложка сушених трав (наприклад, орегано);
- сіль та перець за смаком.
Процес приготування:
- Картоплю помити, витерти та нарізати четвертинками.
- В ємності до картоплі додати сушені трави, сіль, перець та олію. Ретельно все перемішати.
- Викласти картоплю на деко. вистелене пергаментом. Шматочки повинні бути окремо один від одного.
- Картоплю по-селянськи запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин.
Смачного!
Посівний календар на жовтень 2024: коли і що садити
Хоча осінь поступово вступає в свої права, у жовтні ще є можливість посадити чимало культур, зокрема озимі овочі, зелені, а також підготувати сад для весняного пробудження.
переглядів: 273
Як зміняться тарифи на опалення та газ у жовтні 2024 року
Можливе поступове здорожчання газу до 11-13 гривень за кубометр, а пізніше — до 15 гривень.
переглядів: 266
З 7 жовтня зростають тарифи на паспортні послуги в Україні
Оформлення паспортів, проставлення апостиля, обмін посвідчення водія та оформлення іноземцям та особам без громадянства документів міграційного характеру здорожчають в Україні вже від завтра, 7 жовтня. Про це повідомили у Центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс».
переглядів: 299
Ліниві гарбузові вареники з лісовими грибами
Гриби та гарбуз - популярні осінні інгредієнти у стравах. Але коли звичайна каша з гарбуза чи тушковані гриби вже приїлися і хочеться чогось цікавого - спробуйте приготувати смажені гарбузові вареники з лісовими грибами
переглядів: 262
В Польщі почали відзначати ювілей знаного на увесь світ університету
Як стало відомо кореспонденту ОГО, в польському місті Люблин почалася зустріч випускників Університету Марії Кюрі-Склодовської. Зараз тривають урочистості.
переглядів: 317