Готуємо хрумку картоплю по-селянськи
- 10 середніх картоплин;
- 3 столові ложки олії;
- 1 столова ложка сушених трав (наприклад, орегано);
- сіль та перець за смаком.
Процес приготування:
- Картоплю помити, витерти та нарізати четвертинками.
- В ємності до картоплі додати сушені трави, сіль, перець та олію. Ретельно все перемішати.
- Викласти картоплю на деко. вистелене пергаментом. Шматочки повинні бути окремо один від одного.
- Картоплю по-селянськи запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин.
Смачного!

Де у Рівному здати батарейки на утилізацію: список адрес

Жителів Рівненської громади закликають пам’ятати: викидати відпрацьовані батарейки та літієві акумулятори у загальні сміттєві контейнери ЗАБОРОНЕНО!
переглядів: 202
Чи потрібно нести паску та крашанки на кладовище у Провідну неділю

Провідна неділя, або Радониця, — особливий день у православній традиції, коли віряни відвідують кладовища, щоб вшанувати пам'ять померлих родичів.
переглядів: 288
День психолога 23 квітня: найкращі вітання з професійним святом

23 квітня — Всеукраїнський день психолога — професійне свято всіх, хто щодня допомагає іншим долати внутрішні кризи, розуміти себе та будувати гармонійні стосунки з навколишнім світом.
переглядів: 286
Фестиваль тюльпанів "Волинська Голландія": скільки коштують квитки

Популярний квітковий фестиваль "Волинська Голландія" стартує вже цієї пятниці, 25 квітня. На квіткове поле можна буде зайти й безкоштовно, але для певних категорій осіб.
переглядів: 285
Чи можна працювати у Світлий тиждень після Великодня: традиції та прикмети

Світлий тиждень — це період, що починається одразу після Великодня і триває сім днів, до наступної неділі, яка має назву Антипасха або Фомина неділя.
переглядів: 319