Ми у Facebook
09.10.2024, 14:21

Рівненські спортсмени з порушеннями зору показали прекрасні результати на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

Українська збірна з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями зору, яку тренує очільник рівненського «Інваспорту» Андрій Демчук, демонструє неймовірні результати на чемпіонаті світу, що проходить у Казахстані.
Спортсмени з Рівненщини вже встигли підкорити суддів і вболівальників своїми досягненнями. Наші спортсменки продемонстрували силу, витривалість та волю до перемоги, виборовши низку золотих та срібних медалей, а також встановивши дев’ять світових рекордів!

Ольга Чайковська та Галина Галінська стали чотириразовими чемпіонками світу, підкоривши усі номінації, в яких брали участь.
- Олена Харчук виборола чотири срібні медалі.
- Дар’я Рудник стала двічі чемпіонкою світу.




Варто зазначити, що до нашої збірної долучилися спортсмени зі Слов’янська, які змушені були виїхати з рідного міста через російську агресію. Завдяки рівненському «Інваспорту» вони отримали можливість продовжити тренування та виступи на міжнародній арені. І вже сьогодні ми бачимо результати цієї співпраці.

Василиса Козирева та Валентина Григор’єва – ще дві спортсменки, які захищають честь України на цих змаганнях, також вибороли по дві золоті медалі.

Чемпіонат світу з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями зору триває. Сьогодні наші спортсмени продовжать боротьбу за найвищі нагороди. Тримаємо кулаки за наших чемпіонів і пишаємося їхніми досягненнями!





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ