Ми у Facebook
09.10.2024, 12:14

Ветеран СП "Сила" з тренером вирушив до Мадриду

Легендарний ветеран Володимир Климов, який займається спортивною реабілітацією на базі СП "Сила", разом із тренером Ігорем Головком вирушив до Мадриду.


Нагадаємо, що Володимир Климов прийматиме участь в змаганнях для ветеранів війни під назвою Strong Spirit's Games в рамках Arnold Classic Europe стануть. Там свою силу та витривалість продемонструють військовослужбовці з усього світу.



- У нас вже завершилися навчально - тренувальні збори. А тепер нас чекає дорога до Мадриду на "STRONG SPIRIT'S GAMES", - говорить Тренер збірної команди та Головний тренер з реабілітації ветеранів спортивного простору "Сила" Ігор Головко. - Щиро вірю, що наші ветерани покажуть гарні результати на такого високого рівня змаганнях.



Нагадаємо, що ветеран Володимир Климов проходить спортивну реабілітацію в Спортивному просторі СИЛА під керівництвом Ігоря Головка. Ветеран вдячний засновникам спортивного простору за постійну підтримку.

- Ми з гордістю відправляємо нашого ветерана та тренера на такого високого рівня змагання. Впевнений, що участь "STRONG SPIRIT'S GAMES" - це ще один важливий щабель в їх розвитку, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. - Бажаю усім нашим ветеранам успіхів, особливі слова підтримки нашому Володимиру Климову. Ми і далі будемо підтримувати наших ветеранів через спортивну реабілітацію на базі СП "СИЛА".



Нагадаємо, що загалом від Рівненщини до Мадриду вирушають: Володимир Климов, Ілона Дерело, Ігор Таргонський та Євген Федосєєнко.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини