Ми у Facebook
09.10.2024, 13:41

У Рівному розпочалися поєдинки Кубка України з боксу

Цього року в змаганнях, які проходять у Рівному, беруть участь 186 найкращих боксерів із усіх куточків України (з них 124 чоловіків та 62 жінок). Кожен із них боротиметься за право стати чемпіоном.

Президент Рівненської обласної федерації боксу Володимир Соколовський у зверненні до спортсменів сказав наступне: «Пишаюся тим, що серед наших боксерів є теж захисники, які зараз на передовій і пам’ятаємо тих, хто віддали за неї життя. Дякую кожному, хто зараз у період війни продовжує їх справу. В першу чергу ми це робимо для вас, тому що ви для нас надзвичайно важливі!».



Перший заступник голови Рівненської військової адміністрації Сергій Подолін зазначив, що для Рівного – це велика подія не вперше приймати у себе такого рівня змагання.

«Впевнений, що переможці Кубку гідно представлятимуть нашу країну на міжнародній арені . А також бажаю успіхів усім учасникам змагань», - наголосив Сергій Подолін.

Серед учасників Кубка України – боксери Школи боксу Даніленко, які займаються на базі СП «Сила». Мова йде про чотирьох боксерів Школи – це Руслан Цекало, Ігор Христосов, Хабіб Самєдов та Артур Прохонюк.



- Хочу щиро подякувати нашим захисникам та захисницям, яким присвячений цей турнір. Адже саме вони дарують нам можливість проводити такі змагання. А нашим спортсменам, зокрема, Школі боксу Даніленко, приймати у них участь та демонструвати майстерність наших боксерів, - розповідає засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Бажаю успіху усім боксерам, а особливо вихованцям Школи боксу Даніленко. Нехай переможуть найкращі, а також реальністю стане наша найбільша українська перемога.





Нагадаємо, що ще один вихованець Школи боксу Даніленко – Матвій Раджаба разом з заслуженим тренером України Валерієм Даніленком у складі збірної України до 22 років вирушили на Чемпіонат Європи до міста Софія (Болгарія).








На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини