Ми у Facebook
12.10.2024, 11:46

Рівненщина простилася із двома Героями

На Рівненщині попрощались із захисниками - Володимиром Дениском із Костопільської громади та Олексієм Гуменюком із Рівненської громади.
Костопільська громада провела в останню дорогу захисника Володимира Дениска. Чоловік народився у селі Збуж. За фахом Володимир був слюсарем-ремонтником, працював на підприємстві «Свиспан Лімітед» та на Костопільському фанерному заводі. Воїн брав участь у антитерористичній операції та із перших днів повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. Чоловік проходив навчання на військовому полігоні. Пізніше, військовий служив на Харківському напрямку, а потім під Бахмутом. Під час проходження служби у Володимира виявили тяжку хворобу, від якої він лікувався з осені 2023. 9 жовтня внаслідок хвороби воїн помер у Рівненській обласній клінічній лікарні.




Рівненська громада попрощалась із захисником Олексієм Гуменюком. Чоловік народився у Рівному. Закінчив Квасилівський ліцей та отримав спеціальність «Архітектура, будівництво, цивільна інженерія» у Рівненському технічному фаховому коледжі НУВГП. З початку повномасштабного вторгнення Олексій добровольцем став на захист країни. Молодший сержант загинув у бою 9 вересня на Донецькому напрямку. Тіло Героя певний час залишалося на непідконтрольній Україні території, нарешті його вдалося повернути додому. Йому назавжди залишиться 21 рік.




Низько схиляємо голови у скорботі.
Вічна памʼять та слава Героям!


За повідомленням з Рівненської ОВА





На правах реклами