Ми у Facebook
12.10.2024, 20:08

Боксер Школи боксу Даніленко здобув Кубок України

Боксер Школи боксу Даніленко Руслан Цикало став Чемпіоном України з боксу. А ще двоє боксерів Ігор Христосов та Артур Прохонюк здобули другі місця.
У місті Рівне з 7 по 13 жовтня проходив Кубок України з боксу серед чоловіків та жінок, присвячений дню захисників і захисниць України. У фінальних поєдинках боксери Школи боксу Даніленко показали чудові результати.

- Наш Руслан Цекало здобув Кубок України у своїй ваговій категорії. А Ігор Христосов та Артур Прохонюк стали срібними призерами. Для нас це чудові результати, але ми не збираємося зупинятися на досягнутому, - говорить тренер Богдан Даніленко. - Щиро дякуємо засновникам Спортивного простору "Сила" за постійну підтримку. А найбільша вдячність ЗСУ за можливість тренуватися та виступати на такого рівня змаганнях.



Нагадаємо, що Школа боксу Даніленко релокувалася на Рівненщину півтора роки тому. Тренування боксерів відбуваються на базі Спортивного простору "Сила".

- Пишаюся нашими спортсменами. Адже кожен з них показав максимум професіоналізму та відданості боксу. Змагатися до останнього - саме так боролися спортсмени Школи боксу Даніленко, - розповідає засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Вітаю наших Чемпіонів. Впевнений, що ми ще не раз почуємо про перемоги наших боксерів, адже вони є прикладом працелюбності. А під керівництвом кращих тренерів у них точно все вдасться.






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ