Ми у Facebook
13.10.2024, 17:20

Більше 200 тисяч для ЗСУ зібрали під час "Bootlegger Fest"

217 000 гривень на потреби ЗСУ вдалося зібрати на благодійному аукціоні, який був присвячений Дню незалежності України.
Відбувся він у мальовничому комплексі «Сокіл» що в селі Суськ. Організувала подію - Торгова марка "Bootlegger", яка підтримує Благодійний Фонд «Пошук».


За зібрані кошти під час благодійного заходу у товариства «АмЛаб» булопридбано 2 FPV Дрони Гостинчик та РЕБ "Рябчик" для ВС А1619 - 59-ої окремої мотопіхотної бригади, 2-ого стрілецького батальйону. Також за кошти благодійників закуплено мобільні системи виявлення дронів - TinySa Ultra 4, «Ксеон-М» та 9 детекторів «Цукорок» для ВЧ А5027 419-ого окремого батальйону БПЛА. Крім того, було відремонтовано автомобіль Нісан Навара 24-ій ОМБР імені короля Данила Гальцького.

Загалом на фестивалі пройшли командні змагання учасників зі Стендової стрільби та армреслвнгу з призами і подарунками від організаторів.

Організаторт вдячні за участь у благодійному аукціоні та щедрі донати - Торговим Маркам «Амберіал», «Собуш» та «Гостинчик», Компанії «Баядера», СТО «Гетьман», Мережам магазинів «Флора де Люкс» та "КТС" , а також Спільноті «МРБ».

Це не перший і не останній захід на підтримку наших воїнів на передовій, тому що тільки разом ми щодня стаємо на крок ближчими до перемоги.





На правах реклами