Ми у Facebook
15.10.2024, 17:50

Рівняни підтримують закупівлю нових автобусів для комфортного та доступного міського транспорту

Рівняни підтримують закупівлі нових автобусів для міста.
Комфортні, низькопідлогові та нові: саме так характеризують мешканці Рівного автобуси, які вже курсують вулицями. У рамках проекту «Громадська думка» жителі Рівного та Квасилова поділилися своїми думками щодо необхідності нових автобусів та враженнями від існуючих.

Більшість рівнян вважає, що місто давно потребує заміни старих, скрипучих «Богданів» на зручні автобуси, які були б доступні для людей з інвалідністю.

«Автобуси — це найкращий вид транспорту для міста, оскільки вони не залежать від електроенергії. У нашій ситуації, коли війна продовжується і можливі перебої зі світлом, саме автобуси стануть в нагоді для поїздок на роботу або навчання», — зазначає рівнянин Віталій.

Рівнянка Аліна також підтверджує цю думку, підкреслюючи, що в часі, коли ворог завдає ударів по критичній інфраструктурі, автобуси залишаються оптимальними транспортними рішеннями для міста.

Мешканці Квасилова зазначають, що вісім нових автобусів на маршруті 46, який сполучає Золотіїв та Квасилів, вирішили давню проблему з перевезеннями в селищі.

«Звісно, ​​економічно доцільніше купити п’ять нових автобусів, ніж старий тролейбус, який вимагатиме постійних ремонтів і заміни деталей», — підкреслює рівнянка Тетяна.

Водночас рівняни наголошують на необхідності подальшої роботи над вдосконаленням транспортної мережі міста, зокрема, на дотриманні графіків руху та оптимізації маршрутів.

«Я підтримую закупівлю нових автобусів, і якщо місто планує додати нові маршрути, то це точно має бути 47 та 47а», — зазначила рівнянка Вікторія.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ