Ми у Facebook
16.10.2024, 10:10

Рівненський госпіталь ветеранів підписав меморандум про співпрацю зі шведською фундацією Spinalis

Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни продовжує активно розвивати міжнародну співпрацю, спрямовану на покращення якості медичних послуг для українських захисників.
Черговим кроком у перед стало підписання Меморандуму про співпрацю зі шведською фундацією Spinalis. Він передбачає обмін досвідом та кращими медичними практиками у сфері реабілітації.

Учора, під час презентації першого в Україні довідника "SPINALIS. Нова сторінка життя з ураженням спинного мозку", ініційованої Першою леді Оленою Зеленською, було підписано важливий документ. Керівник госпіталю Андрій Бурачик та професор Клас Халтлінг, автор видання, уклали меморандум про співпрацю між рівненським закладом та шведською фундацією Spinalis.

Для Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни це вже п'ятий меморандум про співпрацю з іноземними партнерами. Попередні угоди були укладені зі США, Великою Британією, Канадою та Ізраїлем. Така активна міжнародна співпраця свідчить про високий рівень професіоналізму українських медиків та їхню готовність до впровадження найкращих світових практик.


Підписання меморандуму з фундацією Spinalis – це ще один крок на шляху до створення в Україні сучасного реабілітаційного центру для ветеранів війни.






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ