Ми у Facebook
16.10.2024, 13:30

На Рівненщині трапилася аварія за участі трактора та легковика

На Рівненщині на автомобільній дорозі М-06 Київ — Чоп поблизу села Жадківка трапилася аварія. На щастя, постраждалих у ДТП не було. Механічних ушкоджень зазнала лише техніка.
Аварія трапилася вчора, 16 жовтня. Як повідомили у поліції, водій трактора МТ3-82.1 з причепом 2ПТС-4 не був уважним та під час перестроювання не надав дороги автомобілю Mersedes Benz, який по інерції наїхав на металеве огородження (відбійник).

У ДТП ніхто не постраждав. На винуватця події патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Поліцейські нагадують:

-Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечно і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.

-Виїжджаючи на дорогу з житлової зони, дворів, місць стоянки та інших прилеглих територій, водій повинен перед проїзною частиною чи тротуаром дати дорогу пішоходам і транспортним засобам, що рухаються по ній, а з’їжджаючи з дороги — велосипедистам і пішоходам, напрямок руху яких він перетинає.

-У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.

-





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ