Ми у Facebook
18.10.2024, 17:00

Сонячно та прохолодно: прогноз погоди на 19-21 жовтня на Рівненщині

Згідно прогнозів синоптиків на Рівненщині погода на вихідні буде сприятливою для прогулянок на свіжому повітрі. Однак, не забувайте про різницю температур вночі та вдень, а також про можливі тумани вранці.

У суботу, 19 жовтня, очікуються сильні заморозки - землю вкриє іньєм. Температура повітря опуститься до 0-3 градусів морозу. Разом з тим, день обіцяє бути теплим і сонячним. Стовпчики термометрів піднімуться до до +8..+13 градусів. Небо буде ясним, без опадів. Легка хмарність можлива лише вранці. Східний та південно-східний, помірної сили (5-10 м/с).

У неділю, 20 жовтня, ситуація повториться: заморозки, туман вранці. Температура повітря вночі залишиться на рівні 0-3 градусів морозу, а протягом дня досягне +8..+13 градусів. Пануватиме південно-східний вітер, помірної сили (5-10 м/с).

Дещо теплішим буде понеділок, 21 жовтня. Заморозки послабшають,а температура повітря підніметься до +3..-2 градусів у ночі, та досягне +10..+15 градусів. Буде сонячно, без опадів. Вітер дутиме південний, помірної сили (5-10 м/с).





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ