Ми у Facebook
18.10.2024, 16:47

У Рівному відкрили меморіальну дошку на честь загиблого воїна

На фасаді рівненського ліцею №8 сьогодні було урочисто відкрито меморіальну дошку на честь загиблого Героя України – Олександра Ковальчука.

Олександр народився і навчався в Рівному. Після закінчення ліцею здобув фах інженера з обслуговування повітряного руху. Проте, попри мирну професію, з початком повномасштабної війни він не залишився осторонь і добровольцем пішов захищати Україну.

49-річний сержант загинув під час відбиття штурмових дій на Донеччині. Його відвага та самовідданість стали прикладом для багатьох.

На церемонії відкриття меморіальної дошки зібралися рідні, друзі, однокласники, вчителі Олександра, а також представники міської влади та громадськість. Вони згадували його як щиру, працьовиту та віддану людину.

"Щирий, працьовитий, відданий справі та рідним. Таким пам’ятатимуть нашого воїна рідні та близькі", - зазначив Віктор Шакирзян.



Нагадуємо: встановлення меморіальних дощок загиблим захисникам України на закладах загальної середньої освіти у Рівненській громаді відбувається відповідно до програми "Рівне – місто Героїв". Це свідчить про те, що місто пам’ятає і шанує своїх героїв.






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ