Мереживні млинці: простий рецепт апетитних смаколиків
- Борошно - 1,5 ст.
- Яйця - 3 шт.
- Молоко - 1,5 ст.
- Кип’яток - 1,5 ст.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Рослинна олія - 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Змішати яйця з сіллю, збити їх на піну. Можна міксером або вручну вінчиком. Не припиняючи збивати, влити окріп – маса сильно збільшиться в обсязі.
2. Продовжуючи збивати, всипати борошно, ретельно все перемішати. Влити молоко та олію. Все добре змішати.
3. Добре розігріти сковорідку, можна трішки змастити її олією (лише перед першим млинцем). На розпечену сковороду вилити тісто й швидко розподілити по всій площі. Коли млинець з одного боку підсмажиться, акуратно перевернути його на інший і теж обсмажити до рум'яності.
4. Готові млинці змастити маслом. Начинку для них можна використовувати будь-яку на власний розсуд: сир, червону рибу, ягоди, фрукти тощо.
Три лайфхаки, щоб змусити вашу орхідею знову зацвісти
Розповідаємо про три найдієвіші способи пришвидшити цвітіння орхідеї.
переглядів: 67
В Україні поступово виводитимуть з обігу старі 50 і 200 гривень
Національний банк оновлює українські гроші. з 1 листопада з обігу поступово виводитимуть старі купюри номіналом 50 та 200 гривень.
переглядів: 271
Препарат 30 В для безпечного і високоефективного захисту саду
30 В є екологічно безпечним препаратом для захисту виноградників, плодово-ягідних та декоративних культур від шкідників, які зимують під їхньою корою. Цей універсальний засіб інсекто-акарицидної дії підходить для осінньої, ранньовесняної та літньої обробки.
переглядів: 268
Підготовка документів для використання за кордоном: все, що потрібно знати
Підготовка документів для використання за кордоном є важливим етапом для тих, хто планує навчання, роботу або проживання за межами України. Щоб ваші документи мали юридичну силу за кордоном, необхідно пройти кілька етапів їх офіційного підтвердження, що легко зробити разом із Апостиль Груп.
переглядів: 86
Найкращі гриби для консервації: які обрати і як приготувати
Осінь — сезон грибів, коли лісові дари стають невід'ємною частиною української кухні. Консервація грибів — один із найкращих способів зберегти цей делікатес на зиму, щоб насолоджуватися їх смаком навіть у холодну пору року.
переглядів: 1245