Ми у Facebook
20.10.2024, 09:14

На Рівненщині поліція добу розслідувала псевдо-злочин, про який повідомила нетвереза мешканка Дубенщини

У п'ятницю, 18 жовтня, до поліції Рівненщини надійшло повідомлення від 27-річної жительки Дубенського району про зґвалтування та грабіж. В ході слідства правоохоронцям вдалося встановити, що це невдалий жарт і тепер жінка понесе за це покарання.
Поліції мешканка Дубенщини повідомила, що нібито невідомий чоловік увірвався до її помешкання, погрожуючи зброєю, зґвалтував її та обікрав. Потерпіла, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, детально описала зловмисника та подробиці злочину.

Правоохоронці негайно розпочали розслідування. Були опитані всі мешканці громади, відпрацьовані можливі шляхи втечі зловмисника. Однак, за добу слідчим вдалося встановити правдиві обставини події.

Як з’ясувалося, жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирішила розважитися і вигадала історію про зґвалтування. Своїм необдуманим вчинком вона не лише дезінформувала правоохоронців, а й відвернула їхню увагу від справжніх злочинів.

За свідомо неправдиве повідомлення про злочин, яке не мало місця, на жінку склали адміністративний протокол.

"Однак, насправді громадяни мають усвідомлювати інше: виклик спецслужб — не жарти. Опрацьовуючи хибний виклик, правоохоронці можуть вчасно не прибути туди, де насправді потрібна їх допомога", - наголошують поліцейські.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ