Ми у Facebook
21.10.2024, 16:00

Лейтенант з Рівненщини отримав нагороду від генерала Сирського

Підрозділи 42-ї окремої механізованої бригади, в якій служить наш земляк, продовжують обороняти Торецьк на Донеччині, стримуючи наступальні дії ворога.
Саме ця бригада на День Незалежності була відзначена найвищою нагородою – бойовим прапором, який вручив Президент України Володимир Зеленськомий.

Нещодавно, під час перебування на сході України, генерал Олександр Сирський нагородив бійців за стійку оборону важливих рубежів і поступове просування вперед. Зараз перед 42-ю бригадою поставили нові випробування – вони продовжують захищати Торецьк.

«Кожен бій – це свідчення незламності наших захисників, завдяки яким Торецьк залишається під контролем. Ми пишемося кожним, хто боронить наше місто», – кажуть у бригаді. За мужність і вірність присязі чергова група військовослужбовців отримала державні нагороди. Серед них і лейтенант Володимир з позивним «Вовк», якого відзначили медаллю Міністерства оборони України «Золотий Тризуб».

До мобілізації лейтенант проживав у селі Рівненського району і працював на будівництві. У бригаді він з липня 2023 року і встиг виконати бойові завдання за різними напрямками, зокрема в Серебрянському лісництві, поблизу Кліщівки та Часового Яру на Донеччині, а також на Харківщині.

Вдома на нього чекають мати, брат та дві доньки.

Контактний телефон для тих, хто бажає долучитися до лав 42-ї окремої механізованої бригади: +380979712752.

Відділ зв'язків з громадськістю управління комунікацій ОК "Захід".





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ